Parduotuvė

LED uodų lempa vidaus uodus naikinanti apšvietimo lempa elektros šoko pagalba, buitinė, įkraunama USB gaudyklė

Apibūdinimas:

Gaminio maitinimas: USB

Dydis: 10X10X17,5cm

Svoris: 230G

spalva: balta

Maitinimo laido ilgis: 108 cm

Nominali galia: 5W

 

Specifikacijos:

1.[TINKAMAS NAUDOJIMUI PRIE VAIKŲ IR GYVŪNŲ] – Mūsų elektroninė uodų gaudyklė yra 100% saugus žmonėms ir naminiams augintiniams, nes jame nėra jokių chemikalų, neskleidžiama spinduliuotė ar radiacija, jis yra visiškai. Skirtingai nuo kitų panašių gaminių, jums nereikės jaudintis dėl keistų kvapų ar triukšmo. Šis prietaisas yra visiškai saugus visai šeimai!

2.[DRAUGIŠKAS NAUDOTOJUI] – Šią praktišką gaudyklę nuo uodų yra itin paprasta naudoti. Jį galima prijungti prie bet kurio įrenginio su USB prievadu arba įprastu adapteriu (nepridedamas).

3.[PAPRASTA PAKEISTI/IŠVALYTI] – atsisveikinkite su nehigieniškais prietaisais, kurių niekada nepavyks tinkamai išvalyti! Šis modernus vabzdžių surinkėjas yra lengvai išardomas reguliariai valant ar plaunant.

4.[KOMPAKTIŠKAS] – Šis uodų surinkėjas yra praktiško dizaino. Mažas dydis leidžia nešiotis visur, kur jo reikia! Jo kompaktiška forma ir naudojimo diapazonas yra puikus transportavimo galimybių požiūriu!

5.[ŽEMO DECIBELO] – netrukdo miegoti. Cirkuliacinis sandarus oro kanalas. Stipraus vėjo įkvėpimas naikina uodus nepriklausomai nuo pastatytos padėties 360°. Uodų gaudymas veikia taip: imituojant žmogaus kūno temperatūrą.

 

Į paketą įeina:

1X Uodų surinkimo/gaudymo LED lempa

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Ši svetainė naudoja slapukus, kad pagerintų jūsų patirtį. Naudodamiesi šia svetaine sutinkate su mūsų privatumo politika.
Skaityti daugiau